ARMATUURPARAMETERISATIE EN -REGELING

light admin app 2
light user app 2
Casambi App 2

SNEL EN OVERZICHTELIJK ARMATUREN CONFIGUREREN

LIGHT ADMIN APP

App om een digitaal beeld van uw verlichtingsinstallatie te creëren

Organiseer en configureer uw verlichtingsinstallatie efficiënt en overzichtelijk met de LIGHT ADMIN App! Maak in de app uw individuele gebouwstructuur, integreer uw Waldmann armaturen en maak het beheer en de configuratie van uw gehele verlichtingsinstallatie met digitale hulpmiddelen mogelijk.

Parametrering en configuratie via EnOcean of Bluetooth

De LIGHT ADMIN app maakt een eenvoudige parametrering mogelijk van armaturen die met de TALK-module zijn uitgerust. Zo kunnen vele functies en parameters van een staand armatuur, van dimwaarde tot aanwezigheidssturing, eenvoudig worden geconfigureerd.

U kunt uw eigen configuraties als profielen in de app opslaan, zodat u uw configuraties naar vele armaturen tegelijk kunt verzenden - snel en eenvoudig.

Ook de configuratie van de zwermregeling kan via de app worden uitgevoerd. Uw armatuurgroepen en gedefinieerde gebieden worden duidelijk weergegeven. Bij verandering van het kantoorgebied kunt u via LIGHT ADMIN op elk moment moeiteloos reageren.

Digitaal beeld van de gebouwstructuren

Bovendien ondersteunt de app u bij het inventariseren van alle armaturen in het gebouw. U kunt gebouwstructuren in de app opslaan en armaturen aan deze structuren toewijzen. Een optionele export via Excel documenteert uw complete armatuursysteem.

De armaturen kunnen met een wachtwoord worden beveiligd tegen ongeoorloofde toegang. Dit voorkomt dat onbevoegden via de app toegang krijgen tot de configuraties van uw armaturen.

Als armaturen eenmaal door de app zijn gescand, blijven ze in de lijst met apparaten staan, ook als ze buiten bereik zijn. Ook deze zogenaamde offline apparaten kunnen worden geconfigureerd. Zodra de armaturen binnen bereik zijn, kan de wijziging worden toegepast. Zo kan een compleet gebouw worden beheerd, ook als niet alle armaturen altijd binnen bereik zijn.

Functionaliteit

De TALK EnOcean of TALK Bluetooth module is vereist om armaturen te configureren met LIGHT ADMIN. De draadloze USB-stick is nodig om verbinding te maken met de Windows app.

» Naar de bijpassende accessoires (gateway voor het verbinden van pc met draadloze producten)

Voordelen
  • Eenvoudige parametrisering van armaturen.

  • Snelle aanpassingen van uw swarm control TALK gebieden en groepen. Wijzigingen kunnen snel via de app worden doorgevoerd.

  • Optionele wachtwoordbeveiliging voor elk individuele armatuur mogelijk.

  • Digitaal beeld van gebouwstructuur en verlichtingsinstallatie voor duidelijke documentatie en snelle inventarisatie.

  • Het is mogelijk om apparaten buiten het bereik te configureren.

  • Gebouwstructuur en configuratie hoeven maar één keer te worden aangemaakt: exporteren en importeren is mogelijk.

LIGHT ADMIN App
LIGHT ADMIN App
LIGHT ADMIN App
LIGHT ADMIN App
LIGHT ADMIN App
LIGHT ADMIN App
LIGHT ADMIN App
LIGHT ADMIN App
LIGHT ADMIN App
Om de armaturen te kunnen configureren met LIGHT ADMIN is de TALK EnOcean of TALK Bluetooth module nodig. De draadloze USB-stick is nodig om de verbinding met de Windows-app tot stand te brengen.
App downloaden

Meer informatie

Download der Windows App
» www.waldmann.com/app (LAVIGO only)

Download mobile Apps

app_store.png

play_store.png
Registration / Password
» www.waldmann.com/registration

LIGHT ADMIN APP
light admin app 1

BEDIENING VAN DE VERLICHTING IS SNEL EN EENVOUDIG

LIGHT USER APP

Persoonlijke lichtinstelling - snel en eenvoudig

Het instellen van alle Waldmann-armaturen met de geïntegreerde TALK Bluetooth-module gaat snel en eenvoudig met de LIGHT USER. Met deze app wordt de persoonlijke lichtinstelling gekozen en naar het armatuur gestuurd.

Verbinding met het armatuur via QR code

Om een bepaald armatuur aan te sturen volstaat het om de QR-code te scannen. Er zijn geen speciale instellingen of Bluetooth-koppelingen nodig.

Bedieningsmogelijkheden

Met de LIGHT USER kan de gewenste lichtsterkte van de lichtregeling voor het armatuur worden gewijzigd. Zo wordt de persoonlijke lichtinstelling snel en eenvoudig bereikt. De interne lichtregeling van armaturen met een apart dimbaar licht (direct / indirect) kan ook worden uitgeschakeld. Zo kunnen beide lichtcomponenten (direct / indirect) vrij worden geconfigureerd en in- en uitgeschakeld.

Voordelen
  • Eenvoudige verbinding door het scannen van de QR code
  • Snelle configuratie van de persoonlijke instellingen
App downloaden

More information
app_store.png
play_store.png

LIGHT USER APP
light user app 1

Lichten groeperen en scènes opslaan

CASAMBI / CASAMBI ARMATUUR TAMETO

Optimaliseer de verlichting van individuele armaturen of groepen armaturen om te voldoen aan de vereisten van de werkplek en de behoeften van werknemers.

Armaturen groeperen

Het groeperen van armaturen volgens assemblagelijnen maakt efficiënte controle en maatwerk mogelijk. Hiervoor worden de armaturen op een productielijn eenvoudig via een app aan een groep toegewezen. Door deze groepering kunnen de werkstations op een lijn individueel worden bestuurd, onafhankelijk van andere lijnen. De integratie van een tijdschema maakt het mogelijk om onbezette productielijnen automatisch uit te schakelen of om de verlichting naar de gewenste lichtscène te schakelen wanneer de productiegoederen veranderen.

Het bedienen van een hele productiehal met meer dan honderd werkstations en meer is eenvoudig met slechts één eindapparaat. Flexibiliteit, efficiëntie, ergonomie en de menselijke factor zijn niet tegenstrijdig, maar kunnen optimaal worden gecombineerd. Een eenvoudige stap naar de digitalisering van uw werkstations!

Lichtscènes opslaan

Verschillende kleuren en oppervlakken reflecteren de lichtkleuren van de verlichting heel verschillend. 

Ons contrastzicht verschilt afhankelijk van het spectrum. Elke werknemer is ook anders. Oudere mensen hebben bijvoorbeeld meer licht nodig en zijn steeds gevoeliger voor verblinding.

Tot nu toe betekende het wisselen van mensen en materialen altijd een complexe aanpassing van de lichtvereisten van een assemblagelijn. De Casambi app verandert dat allemaal. Verlichtingsscènes kunnen worden opgeslagen en eenvoudig worden opgeroepen, afhankelijk van het materiaal of de werknemers. Zo zijn roterende werkplekken altijd optimaal verlicht.

Kleurverloop op basis van tijd van de dag

Er wordt een tijdsafhankelijk kleurverloop gebruikt om rekening te houden met de invloed van licht op ons bioritme. 

Overdag bevordert licht met voldoende intensiteit en een koele witte spectrale component alertheid, activiteit en prestaties. s Avonds daarentegen kan koud wit licht een negatieve invloed hebben op ons circadiane ritme. Het is daarom een voordeel als de verlichting zich kan aanpassen aan het natuurlijke verloop van het daglicht. Het gebruik van warm wit licht 's avonds ondersteunt de aanmaak van het slaaphormoon melatonine, dat belangrijk is voor een gezonde en rustgevende slaap.

Met behulp van de Casambi app kan een kleurverloop tussen warm wit en koel wit licht worden geconfigureerd afhankelijk van het tijdstip van de dag en naadloos worden geïntegreerd in het dagelijkse werkleven.

Vorm armatuureenheden

De verlichtingseenheid met zwermintelligentie en variabele kleurencombinatie is bijzonder geschikt voor het inspecteren van geverfde oppervlakken. 

De unit kan worden gebruikt om verschillende lichtkleuren te combineren op één werkplek. De verschillende lichtkleuren binnen de verlichtingseenheid creëren een grazend lichteffect dat bijzonder geschikt is voor de nauwkeurige inspectie van geverfde en reflecterende oppervlakken. En dat alles zonder ingewikkelde bekabeling.

App downloaden

More information
app_store.png
play_store.png

Casambi App 1