SPACE MANAGEMENT

ltx_72.png

smart building eng 2
Space management LTX

DE HYBRIDE WERKWERELD ORGANISEREN - RUIMTE STRATEGISCH BEHEREN

Dankzij onze Smart Office Solution LTX loopt Flex-office gesmeerd! Met onze op sensor gebaseerde technologie LTX halen we met weinig moeite het maximale uit elke kantoorruimte. En creëren daarbij de mooiste werksfeer. Voor gemotiveerde medewerkers en enthousiaste ruimtebeheerders.

En u bepaalt hoe slim uw kantoor moet zijn. Heeft u alleen de reserveringssoftware nodig om uw kantoor met gedeelde bureaus te organiseren? Wilt u uw medewerkers laten profieren van ideale welzijnsomstandigheden? Wlit u uw ruimte analyseren en optimaliseren op basis van gegevens? LTX is slim, schaalbaar en kan op elk moment aan uw behoefte worden aangepast.


Wat onze Smart Office Solution LTX kan doen:

  • Gedeelde bureaus implementeren

  • Hybride kantoor organiseren

  • Ruimtegebruik analyseren

  • Ruimtebehoefte optimaliseren

  • Samenwerking verbeteren

  • Werkomgeving optimaliseren

  • Energieverbruik verminderen

WHO HAT LTX, HAS MORE EFFICIENT OFFICE SPACE.
WHO HAS LTX, CAN BOOK WORCSTATIONS.
WHO HAS LTX, OFFERS BEST WORKING CONDITIONS.

TIJD OM

... iets te veranderen in uw kantoren! Onze LTX experts staan voor u klaar.


GEDEELDE BUREAUS EENVOUDIG EN SCHAALBAAR IMPLEMENTEREN

Er zijn veel factoren die een bureaudeelsysteem nuttig maken voor het Nieuwe werken. Met LTX is de implementatie van een gedeeld bureauconcept een fluitje van een cent!

Onze Smart Office Solution bestaat uit onze Waldmann hardware (armaturen en sensoren met LTX interface) en de software van onze dochteronderneming LIZ (Booker en Workspace Manager). Beslis zelf in hoeverre u mee wilt doen.

» Test gratis het  reserveringssysteem voor werkplekken.

1: STAANDE ARMATUREN YARA

Is de plek boekbaar? Te warm, te koud? Tijd om te ventileren? Te lawaaierig? YARA met LTX weet het antwoord en haalt het beste uit kantoren voor alle medewerkers en ruimtebeheerders.

» meer leren

2: PLAFONDSENSOR KIRK

Wat YARA met LTX kan op de werkplek, maakt KIRK mogelijk voor vergaderruimtes en zones.

» meer leren

3: CHEKOV BUREAUSENSOR

Maakt werkplekken in een handomdraai boekbaar en toont het daadwerkelijke gebruik ervan.

» meer leren

4: LIZ WORKSPACE MANAGER

Als commandocentrum evalueert de kantoorbeheertool alle gegevens in gedetailleerde, overzichtelijke rapporten en beheert de hele app. Zo weet u vandaag al wie morgen waar is.

» meer leren

5: LIZ BOOKER

Boeken, collega's vinden, de werkdag plannen: de boekingssoftware voor flexibel en overzichtelijk werken met Flex Desk-concepten.

» meer leren

6: COMPATIBEL MET UW SYSTEEM

De LIZ-software kan ook met andere sensoren communiceren.

Gegevens die via LTX-hardware zijn verzameld, kunnen ook onafhankelijk door andere diensten worden geëvalueerd. Lees hoe u LTX sensorgegevens kunt gebruiken om uw gebouw efficiënter te maken.

» meer leren

MEER UIT UW WERKPLEKKEN HALEN

Om uw werkplekken beter te begrijpen, heeft u alleen maar slimme sensoren nodig. En die komen van Waldmann: Als een  KIRK plafondsensor, een Chekov bureausensor of in het staand armatuur YARA.

Onze LTX-sensortechnologie bepaalt in real time het werkelijke gebruik van uw kantoren voor uw strategisch ruimtebeheer. Temperatuur, geluidsniveau en luchtkwaliteit zijn belangrijke indicatoren voor het welzijn van uw medewerkers - en de effectiviteit waarmee zij kunnen werken. Zelfs zonder cloud-integratie kan LTX met deze informatie de kantooromgeving aanzienlijk verbeteren.


LTX referentie project Handelsblatt Media Group

cta flaechenmanagement
Florian Liebrecht
Business Development Digital Solutions

Wilt u de inrichting van uw kantoor datagebaseerd maken en de medewerker centraal stellen? Ontdek hoe onze Smart Office-oplossing uw organisatie kan helpen in een gratis gesprek met onze expert.