Swarm control PULSE TALK

You´ll never work alone

Swarm control PULSE TALK

Wisselende aanwezigheidssituaties van medewerkers in kantoren met aanwezigheidsdetectie- en daglichtafhankelijk geregelde armaturen, zorgen voor het ontstaan van lichteilanden: Het eigen bureau is verlicht, terwijl de rest van de ruimte onverlicht is.


De innovatieve Waldmann draadloze module PULSE TALK laat armaturen met elkaar communiceren. Lichteilanden horen daarmee tot het verleden.


Daarmee worden armaturen via de draadloze module toegewezen aan de verschillende bereiken en groepen. Registreert de armatuur in één groep aanwezigheid, dan wordt dit aan de rest in dezelfde groep gecommuniceerd. Deze verlichten dan de directe omgeving op een comfortabel niveau.


Derhalve wordt het gebruikerscomfort aanzienlijk verhoogd - en dat zonder ingrijpende handelingen. De draadloze module kan eenvoudig geïnstalleerd worden.


What can PULSE TALK do?

PULSE TALK zorgt voor een aangenaam lichtscenario: Door middel van de innovatieve draadloze module kunnen meerdere armaturen met elkaar communiceren, op de aanwezigheid van personen reageren en de verlichting naar wens aanpassen. Het resultaat is: aangename verlichting, betere werksfeer en hogere productiviteit.


What is PULSE TALK?

PULSE TALK bestaat slechts uit een compact bouwdeel – eenvoudig te installeren, te programmeren en te bedienen. Omdat de module draadloos werkt, vereist het geen extra gebouwtechnische installatie. Waldmann-verlichting kan met PULSE TALK geleverd worden, maar daar ook achteraf mee worden uitgerust.


How is PULSE TALK set up?

PULSE TALK vereist slechts een eenvoudige basisinstelling – dan start het automatische inleerproces van de armaturen. Elk armatuur kan toegekend worden aan 100 verschillende bereiken en tot 1 of 2 van de 16 mogelijke groepen. Alle instellingen zijn te alle tijde verander- of verwijderbaar.


How does PULSE TALK work?

Zodra de met PULSE TALK uitgeruste verlichting de aanwezigheid van een persoon registreert, wordt deze informatie aan de lichtgroep doorgegeven. De groep schakelt zich ondersteunend in - slechts gedimd, waarmee stroom gespaard wordt. Zo zorgt PULSE TALK voor het beste comfort met gelijktijdig de hoogste energie-efficiëntie.