Bestellen van UV-thuistherapie apparatuur

Bestellen van UV-thuistherapie apparatuur
Deze informatie betreft alleen de UV-thuistherapie in Nederland !


Bestellen van Waldmann UV-thuistherapie apparatuur

Waldmann UV-therapiesystemen worden in zowel directe- als indirecte verkoop aangeboden. Te allen tijde geldt dat voor aankoop van UV-apparatuur schriftelijke toestemming nodig is van de behandelend dermatoloog!

Binnen Nederland kunt u zich hiervoor rechtstreeks richten tot:


Waldmann Lichttechniek BV
Lingewei 19
4004 LK Tiel
Tel.: +31 344 631019
Fax: +31 344 627856
info-nl@waldmann.com


U kunt zich voor aankoop en huur van UV-thuistherapie apparatuur tevens richten tot onze partners in de thuiszorg: Linde Healthcare Benelux, www.linde-healthcare.nl en Medizorg BV, www.medizorg.nl.

Buiten Nederland zijn in de meeste landen Waldmann dochterondernemingen of vertegenwoordigingen aanwezig voor advies, verkoop en service. De betreffende contactdata met contactpersonen vindt u op onze » Contactpagina.


Vergoeding door zorgverzekeraars in Nederland

Vrijwel alle zorgverzekeraars in Nederland vergoeden UV-thuistherapie. Als u wilt weten of uw thuisbehandeling voor vergoeding in aanmerking komt, adviseren wij u contact op te nemen met uw behandelend dermatoloog en/of uw zorgverzekeraar.

Als uw dermatoloog met thuistherapie akkoord gaat dan wordt een aanvraagformulier aan uw zorgverzekaar gestuurd. Als uw zorgverzekeraar eveneens akkoord gaat dan wordt de aanvraag doorgestuurd naar een thuiszorgorganisatie die UV-apparatuur verhuurt. Deze organisatie neemt contact met u op en maakt met u een afspraak voor een intakegesprek en voor aflevering van het apparaat dat de dermatoloog heeft voorgeschreven. Bij aflevering krijgt u uitvoerige instructie over de werking van het toestel en over het voor u geldende belichtingsschema.