LIGHT ADMIN App

Armaturen snel en overzichtelijk configureren

LUM CONNECT CONFIG
LUM CONNECT CONFIG


App voor de digitale afbeelding van uw verlichtingsinstallatie

Organiseer en configureer uw verlichtingsinstallatie efficiënt en overzichtelijk met de LIGHT ADMIN App! Maak uw individuele gebouwstructuur in de app, integreer uw Waldmann armaturen en vereenvoudig door de digitale afbeelding het beheer en de configuratie van uw gehele verlichtingsinstallatie.Parametreren en configureren via EnOcean of Bluetooth

Armaturen met TALK module kunnen heel eenvoudig worden geparametreerd via de LIGHT ADMIN App Zo kunnen bijvoorbeeld de vele functies en parameters van een staande armatuur, van dimwaarde tot aanwezigheidsbesturing, heel eenvoudig worden geconfigureerd.

U kunt uw eigen configuraties als profiel opslaan in de app en daardoor uw individuele instellingen snel en ongecompliceerd gelijktijdig opslaan op talrijke armaturen.

De configuratie van de zwermbesturing kan eveneens gebeuren via de app. Hier zijn uw armatuur.groepen en gedefinieerde bereiken overzichtelijk afgebeeld. Op wijzigingen in het kantoorvlak kunt u via LIGHT ADMIN altijd met weinig moeite reageren.Digitale afbeelding van gebouwstructuren

De app helpt u bovendien bij de inventarisatie van alle armaturen in het gebouw. U kunt gebouwstructuren opslaan in de app en deze structuur toewijzen aan armaturen. Een optionele export via Excel documenteert uw compleet armaturensysteem.

Tegen ongewilde toegang kunnen de armaturen worden uitgerust met een wachtwoordbeveiliging. Zo zorgt u ervoor dat onbevoegden via de app geen toegang hebben tot de instellingen van uw armaturen.

Zijn armaturen eenmaal gescand door de app blijven ze in uw apparatenlijst, ook als ze niet binnen reikwijdte zijn. Deze zogenaamde offline apparaten kunt u eveneens configureren. Zodra deze weer binnen reikwijdte zijn kan de wijziging worden opgeslagen. Zo kan een compleet gebouw worden beheerd, ook als niet altijd alle armaturen binnen reikwijdte zijn.Functioneren


LIGHT ADMIN App
LIGHT ADMIN App
LIGHT ADMIN App
LIGHT ADMIN App
LIGHT ADMIN App
LIGHT ADMIN App
LIGHT ADMIN App
LIGHT ADMIN App
LIGHT ADMIN App

Om armaturen met LIGHT ADMIN te kunnen configureren is de TALK EnOcean of TALK Bluetooth module nodig. Voor de verbinding met de windows app is de draadloze USB-stick nodig.
Voordelen

  • Eenvoudige parametrering van armaturen.

  • Snelle instelling van de bereiken en groepen van onze zwermbesturing TALK. Wijzigingen kunnen via de app eenvoudig worden gerealiseerd.

  • Optionele wachtwoordbeveiliging per armatuur.

  • Digitale afbeelding van gebouwstructuur en verlichtingsinstallatie voor een overzichtelijke documentatie en snelle inventarisatie.

  • Configuratie van apparaten buiten reikwijdte mogelijk.

  • Gebouwstructuur en configuratie hoeft slechts eenmaal te worden gemaakt voor meerdere eindapparaten: export en import mogelijk.Meer informatie

LIGHT ADMIN App

Download Windows App
» www.waldmann.com/app

Registratie / wachtwoord
» www.waldmann.com/registration

app_store.png

play_store.png