SHINE A LIGHT

Het licht van de toekomst

SHINE A LIGHT - Het licht van de toekomst

Wie in het Zwarte Woud zit, moet bijzonder goed verlichten. Daarom ontwikkelen wij sinds 90 jaar verlichtingssystemen. Maar ons licht is geen doel op zich. Ons licht is ondersteunend. Bijvoorbeeld om beter te kunnen werken. Als geen ander staat Waldmann voor innovatieve lichtoplossingen die het kantoorleven efficiënter en gezonder maken. Die goed zijn voor zowel mens als milieu. En die de ogen van de gebruikers oplichten en laten stralen. Biodynamisch licht, Smart-Lighting-concepten, Cradle-to-cradle-oplossingen : u vindt het allemaal op de Orgatec 2018.


logo_orgatec.jpg

Bezoek ons en maak kennis met het licht van de toekomst.
Van 23 tot 27 oktober 2018, Messe Köln,
hal 8.1, stand B040


THE LIGHT OF HEALTH

THE LIGHT OF HEALTH

Natuurlijk licht is onmisbaar. Het ondersteunt ons welzijn en daarmee de concentratie, creativiteit en het prestatievermogen. Als u voor langere tijd wordt blootgesteld aan kunstlicht, is dat niet per se bevorderend voor uw gezondheid. Het lichtmanagementsysteem VTL van Waldmann zorgt voor biodynamisch licht (Human Centric Lighting) op kantoor. Zo wordt, vooral in ruimtes met weinig daglicht en in de sowieso donkere wintermaanden, het welzijn van de medewerkers blijvend verbeterd. Wij zijn klaar voor de volgende stap op het gebieden van biodynamisch licht met VTL-oplossingen, individueel afgestemd op de verschillende chronotypen. Ochtendmens of avondmens? De intelligente lamp weet op welk moment de betreffende medewerker het meest productief is en ondersteunt hem dan met het bijpassende licht.THE LIGHT OF SUSTAINABILITY

THE LIGHT OF SUSTAINABILITY

Als wereldwijd eerste burolamp is de tafellamp LAVIGO onderscheiden met het C2C®(Cradle to Cradle)-certificaat. Daar is de uitvinder erg blij mee. Maar het is ook een bevestiging van ons streven naar eco-effectiviteit: wij streven ernaar duurzaam intelligent te produceren en na gebruik het afval te scheiden en binnen de technische kringloop verder te gebruiken – ofwel "cradle to cradle“, van de wieg tot de wieg. Voor de C2C®-certificering zijn alle gebruikte materialen geïdentificeerd en met betrekking tot hun toxicologische en recyclebare eigenschappen beoordeeld en deels geoptimaliseerd. Andere voorwaarden waren bewijzen over de energiebalans, de vereiste hoeveelheid water en de waterkwaliteit plus het voldoen aan bepaalde sociale criteria. Ook dat wat wij in de toekomst bedenken zal voldoen aan de C2C®-criteria. Erewoord van de uitvinder.
THE LIGHT OF CONNECTIVITY

THE LIGHT OF CONNECTIVITY

Waldmann is sinds 1999 toonaangevend op het gebied van verlichting met intelligente systemen. Ingebouwde sensoren, besturingen en draadloze technologie maken de koppeling van lampen onderling mogelijk. Intelligente massabesturing optimaliseert licht en energiebehoefte. De toekomstige systemen zijn gebaseerd op onze jarenlange ervaring met deze technologie. In de digitale transformatie worden verlichting en apparaten in hun omgeving gekoppeld. Met nieuwe draadloze modules worden verbindingen van kantoormeubilair met IT-systemen mogelijk. Compleet gekoppelde werkplekken met extra functies voor de werkplek van elke afzonderlijke medewerker hebben de toekomst Snel gepersonaliseerd en aangepast aan de wensen van de betreffende medewerker.