Nieuws Roundupnews_gogreen_en.jpg


Waldmann compenseert in totaal 2,11 ton CO2e.

De GOGREEN-producten van Deutsche Post en DHL maken het heel gemakkelijk om een ​​kleine bijdrage te leveren aan de bescherming van het klimaat. Het GOGREEN-programma compenseert de CO2-emissies die ontstaan bij het verzenden van brieven. De compensatie vindt plaats via internationaal erkende projecten voor bescherming van het klimaat en wij nemen eraan deel.


» Duurzaamheid bij Waldmannnews_auszeichnung_vivaa_free_500px.jpg


VIVAA FREE VTL onderscheiden als product van het jaar

Het Duitse vakblad elektrobörse smarthouse liet haar lezers dit jaar opnieuw beslissen over de »Producten van het jaar«. Wij waren in de categorie licht met ons staand armatuur VIVAA FREE VTL met biodynamisch licht in de kring van genomineerden. Tot onze vreugde hebben we de meeste stemmen gekregen en konden zo de 1e plaats behalen. Onderscheidingen zoals deze zijn bijzonder omdat ze worden uitgevoerd worden door een onafhankelijk publiek.
German Design Award 2019 - Special Mention

Met het predicaat »Special Mention« wordt werk erkend, waarvan het ontwerp buitengewoon geslaagde deelaspecten of oplossingen aandraagt - een prijs, die de betrokkenheid van ondernemingen en designers beloont.
Dit jaar mochten wij met onze staande armatuur LAVIGO VTL C2C en onze aanwezigheid op de Light and Building, onder het motto "Born to create natural Light", gelijk twee keer deze bijzondere onderscheiding in ontvangst nemen.

Onderscheiden! German Brand Award 2018


Onderscheiden! German Brand Award 2018

Wij hebben de German Brand Award 2018 in de categorie 'Industry Excellence in Branding' gekregen. Dit jaar waren er meer dan 1250 inzendingen, waarvan meer dan de helft in de categorie 'Industry Excellence in Branding'. Des te meer verheugt het ons dat Waldmann door de onafhankelijke vakjury uit economie en wetenschap tot de winnaars is uitverkoren.

Red Dot Award voor ZERA Bath en OPTICLUX


Red Dot Award voor ZERA Bath en OPTICLUX

De LED-armaturen OPTICLUX en ZERA Bath zijn onderscheiden met de Dot Award. Het loeparmatuur voor medische toepassingen en het badarmatuur voor ziekenhuizen en zorginstellingen overtuigden de jury bestaande uit ongeveer 40 personen met de combinatie uit design en functionaliteit.