Nyheter
news_gogreen_en.jpg

Waldmann balanserar totalt 2,11 ton CO2-emissioner

GOGREEN-produkterna från Deutsche Post och DHL gör det väldigt enkelt att ge ett litet bidrag till klimatskyddet. GOGREEN-programmet balanserar CO2-emissioner som uppstår vid transport av brev. Balanseringen sker via internationellt erkända klimatskyddsprojekt och vi deltar i dem.

» Hållbar utveckling hos Waldmannnews_auszeichnung_vivaa_free_500px.jpg

VIVAA FREE VTL belönad som årets produkt

Elektrobörse smarthouse lät även i år läsarna bestämma om »årets produkter«. Vi tillhörde de nominerade i kategorin Belysning med vår golvlampa VIVAA FREE VTL med biodynamiskt ljus. Till vår glädje fick vi de flesta rösterna och kunde tack vare detta säkra plats 1. Utmärkelser som denna är speciella eftersom de har erhållits av en oberoende publik.
German Design Award 2019 - Special Mention

Med predikatet »Special Mention« värderas arbeten vars design har särskilt lyckade delaspekter eller lösningar – en utmärkelse som belönar företags och formgivares engagemang.

I år fick vi med vår golvarmatur LAVIGO VTL C2C och vårt uppträdande på Light and Building under mottot "Born to create natural Light" den speciella utmärkelse två gånger.

Utmärkt! German Brand Award 2018

Utmärkt! German Brand Award 2018

Vi har fått ta emot utmärkelsen German Brand Award 2018 i kategorin »Industry Excellence in Branding«. Över 1 250 bidrag deltog i tävlingen i år. Över hälften av dem inom området »Industry Excellence in Branding«. Desto mer gläder det oss att Waldmann utsågs till en av vinnarna av den oberoende expertjuryn från varumärkesekonomi och varumärkesvetenskap.
Red Dot Award till ZERA Bath och OPTICLUX

Red Dot Award till ZERA Bath och OPTICLUX

LED-armaturerna OPTICLUX och ZERA Bath har tilldelats Red Dot Award. Förstoringarmatur för medicinska applikationer och badrumsarmatur för sjukhus och vårdhem övertygade den stora juryn på ungefär 40 man med kombinationen av design och funktionalitet.