Lichtplanning


Waldmann Lichtplanners werken met RELUX lichtplannings-software. Met dit systeem kunnen polygonale ruimten en complexe ruimtelijke elementen en meubilair, objectconform worden gegenereerd. Om te controleren of aan internationale normen wordt voldaan, worden naast de visuele uitbeelding (3-D, isoluxlijnen- of pseudokleuren) ook de correcte lichttechnische data berekend.

U wenst een individuele lichtplanning/ -berekening?

Maak gebruik van onze service en laat kosteloos een op uw eigen wensen en criteria gebaseerd verlichtingsplan maken. Neem hiervoor contact op met onze afdeling lichtplanning:


Contact

Waldmann BV
Lingewei 19
4004 LK TIEL
Email: info-nl@waldmann.com


Downloads

» Checklist light planning (pdf)


relux_logo.png


Disclaimer:

1. Visuele representaties die zijn gemaakt als onderdeel van het lichtontwerp geven een eerste overzicht van het lichteffect. Afwijkingen tussen de visuele representatie van het project en de visuele indruk van de werkelijkheid zijn mogelijk. Het voldoen aan de visuele representatie van de werkelijkheid is daarom uitgesloten van alle aansprakelijkheid.

2. Alle totaalwaarden van de armaturen in de gecreëerde opstelling zijn gebaseerd op exacte berekeningen en maten van de armaturen. In de praktijk kunnen zich kleine verschillen voordoen. Garantie- en schadeloosstelling-aanspraken op armatuurgegevens of tekortkomingen van dit programma zijn uitgesloten. Waldmann - Engineers of Light aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade aan de gebruiker / gebruikers of een derde partij. In ieder geval, is onze aansprakelijkheid beperkt tot de voorzienbare schade.